Bewaakte fietsenstallingen

Met ingang van 01 januari 2016 zijn jaarabonnementen voor alle gemeentelijke openbare fietsenstallingen in Utrecht online te koop.

Dit geldt voor de stallingen:

  • Laag Catharijne
  • Stadhuis
  • Stationsplein
  • Vredenburg
  • Wijk C - Lange Koestraat
  • Zadelstraat

Ga naar http://www.veiligstallen.nl/utrecht/abonnement om een jaarabonnement te kopen.

Komt u er niet uit?

Neem contact op met U-stal via het contactformulier op www.veiligstallen.nl/utrecht of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van uw naam, penningnummer, telefoonnummer en e-mail. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Voor adres, openingstijden, tarieven en overige informatie: kijk bij de webpagina van de stalling die u wilt bezoeken.


Bij U-stal kunnen klanten hun fiets veilig stallen. Bij het grote publiek zijn de stallingen van U-stal vertrouwd en gewild. Meer dan 60 medewerkers helpen dagelijks duizenden klanten in fietsenstallingen in de regio Midden Nederland, in opdracht van de afdeling Parkeren van de gemeente Utrecht, NS Fiets, de gemeente Driebergen en de gemeente Houten.

U-stal verhuurt ook buurtstallingen en fietstrommels.


U-Stal fietsenstallingen weergeven op een grotere kaart

Abonnementen

Als staller van fiets en bromfiets heeft u bij U-stal de mogelijkheid om een jaarabonnement aan te schaffen. Het voordeel als abonnementhouder is, naast de korting op het tarief, dat u gebruik kunt maken van alle U-stal locaties. Accessoires zoals bv. helmen kunnen wij in bewaring nemen.

De gemeente Utrecht bepaalt voor alle hierboven vermelde stallingen de tarieven en de openingstijden.

N-stal

In opdracht van NS Fiets beheert en bewaakt N-stal stallingen bij de stations in Driebergen-Zeist, Houten en Woerden. Openingstijden en tarieven worden landelijk vastgesteld door NS Fiets.

Op deze locaties is een fietsenwinkel gevestigd voor reparatie, onderhoud en verkoop van fietsen en onderdelen.